✓ Vandaag besteld = Vandaag verzonden! | ✓ Gratis verzending vanaf €19,95

Babyshower tips

De babyshower, een traditie die vanuit Amerika is komen overwaaien naar Nederland, maar iedereen stiekem heel erg leuk vindt. Een babyshower is eigenlijk een feest om de aanstaande moeder in het zonnetje te zetten en haar een hart onder de riem te steken. Vaak wordt zo’n feest ook in het geheim georganiseerd door haar vriendinnen, moeder of schoonzus.


Babyshowers worden meestal met veel wegwerpplastic aangekleed, wat natuurlijk zonde is en er ook nog eens minder leuk uitziet! De wereld vervuilen is natuurlijk niet zo eerlijk tegenover het toekomstige kindje. Gelukkig zijn er ook heel veel manieren om een duurzame babyshower te organiseren voor de aanstaande moeder en haar toekomstige kindje! Hieronder lees je de leukste duurzame babyshower tips.

babyshower versiering

Decoratie

Zoals gezegd is decoratie een groot onderdeel van de babyshower en daarom de belangrijkste babyshower tip. Des te belangrijker om dit te verduurzamen en er leuk uit te laten zien. Wij bieden slingers van crêpepapier aan in de gewenste kleur voor je babyshower, versieringen die gemaakt zijn van tissue papier en biologisch afbreekbare ballonnen. Ook voor de gender neutrale babyshowers hebben wij genoeg versiering in huis om het feestje leuk aan te kleden!

Eten en drinken

Op een babyshower is ook een taart aanwezig en veel heerlijke hapjes en drankjes. Vaak wordt dit op een plastic bordje gelegd waar je plastic bestek bij krijgt. Dit ziet er niet alleen minder mooi uit maar het is ook nog eens schadelijk voor het milieu. Daarom bieden wij duurzame borden, bekers, bestek en rietjes aan die compleet van bamboe zijn gemaakt. Wil je hier meer over weten? Neem dan eens een kijkje op de pagina: tafeldecoratie.

babyshower tips

Spelletjes

Op elke babyshower worden er spelletjes gespeeld. Een aantal populaire spelletjes zijn: baby bingo, voorspellingen over de baby, babyvoeding proeven, omvang van moeder haar buik raden of rompertjes versieren. Dit soort spelletjes kun je natuurlijk heel gemakkelijk duurzamer maken door bijvoorbeeld wasbare luiers om te doen bij een pop of knuffel of door trivia spelletjes online te spelen waardoor je geen papier hoeft te gebruiken.