✓ Vandaag besteld = Vandaag verzonden! | ✓ Gratis verzending vanaf €19,95

De beste haar en make-up tips voor jouw bruiloft

Bruidskapsels, als je haar maar goed zit
Je zult het natuurlijk wel kennen, je doet enorm goed best op je kapsel, dan zit alles perfect en je bent meer dan tevreden. Mocht je dan naar buiten lopen dan kun je bij het eerste de beste vleugje wind alweer opnieuw beginnen. Dat wil je natuurlijk voorkomen op je trouwdag.
Ons advies is dan ook om je haren te laten doen door een goede ervaren haarstyliste, zodat je er de hele dag piekfijn uit ziet en je jezelf geen zorgen hoeft te maken hoe je haar zit.

Er zijn natuurlijk elk jaar weer verschillende trends die voorbij komen maar weet je dat je hier zeker niet voor hoeft te gaan? Laat je haar juist op de jouw gewenste manier in je eigen model brengen! Het is uiteraard jou dag.

De haartrends van 2021 en 2022

  • Ook wel de prinsessen look genoemd: de klassieke bruidskapsels. Aan de voorkant draagt je een speelse lok of wat losse plukjes rondom het gezicht en de achterkant word mooi opgestoken. Met dit kapsel kan je werkelijk alle kanten op.
  • De Flowercrown:  Dit bruidskapsel met bloemen is helemaal hot! Wat zou je anders denken van bijvoorbeeld een mooie bloemenkrans in je haar? En als je het dan helemaal mooi en goed wilt aanpakken kies je voor verse bloemen! Dit maakt de uitstraling nog mooier!  TIP: Dit is ook meer dan zeker geschikt om bij eventueel je bruidsmeisjes te laten terugkomen! En wat zou je bijvoorbeeld denken van bijvoorbeeld een bloemenmandje voor haar met dezelfde bloemen?

  • Vlechten: altijd mooi is het wanneer je je haar mooi laat vlechten, dan hebben we hier niet over de normale vlecht die iedereen wel kent.. maar over de mooie manieren van losjes vlechten, en diverse vlechttechnieken.

Zo zijn er natuurlijk ook nog veel meer mogelijkheden, kijk hiervoor samen met je haarstyliste naar andere en mooie mogelijkheden die bij jou lijken te passen! De meeste salons doen ook nog de mogelijkheid beiden tot proefkapsels. Zeker het proberen waard!

Make up op jouw trouwfeest
Draag je normaal geen Make-Up is dit ook zeker niet erg. Je zal er uiteraard ook altijd voor kunnen kiezen om gewoon je zelf te blijven weinig of juist geen make-up te dragen op jouw bruiloft.

Hier enkele tips voor als je toch denkt om het zelf te willen doen:

  • Ga bij je visagist langs voor een proefmake-up als bruid zijnde. Zo kan je natuurlijk alvast de puntjes op de i zetten door te proberen hoe jouw bridal look eruit zal zien voor de grote dag.
  • Gebruik bijvoorbeeld zoveel mogelijk producten die waterproof zijn zodat je er zeker van bent dat de make-up niet zal vervagen door je tranen.
  • Poeder je gezicht altijd af. Dit zal er dan voor zorgen dat de make-up dan langer zal blijven zitten en dan zullen er geen foto's zijn met een glanzend hoofd.
  • Gebruik frisse en stralende kleuren. Ga op de trouwdag zelf niet te gek doen met je make-up want je moet uiteraard jezelf nog wel terug herkennen op de trouwfoto's.
  • Veel Salons hebben de mogelijkheid voor een proef make- up en proefkapsel. Ga eens langs en bespreek de mogelijkheden!