✓ Vandaag besteld = Vandaag verzonden! | ✓ Gratis verzending vanaf €19,95

Een duurzame bruiloft vieren | In thema trouwen

Een duurzame bruiloft | Kies jij een thema? 
Jullie gaan trouwen, wat op zich natuurlijk al heel erg gaaf is. Uiteraard willen jullie een unieke en speciale bruiloft. Maar de voorbereidingen daarvoor kunnen erg lastig zijn. Niet iedereen is er namelijk even sterk in om dit precies zo te regelen als jij het voor ogen hebt. Je kant in dit geval kiezen om dit ook uit handen te geven om gewoon hulp te vragen aan familie, vrienden en of kennissen. Als je kiest voor een bepaald thema is er op internet echt heel erg veel te vinden aan ideeën en talloze mogelijkheden.

We gaan hier onder een aantal thema's beschrijven. Wie weet heb je er iets aan bij het maken van jullie keuze.

Prinsessenbruiloft 
Willen jullie een mooie prinsessenbruiloft? Neem dan dit als jullie thema. Ga voor mooie kandelaars, zilveren versieringen, mooie rozen die je overal als decoratie gebruikt. Gebruik als vervoer een mooie koets met een paar prachtige paarden er voor. En laat vooral de loper al uitrollen. Je kan het zo gek bedenken als je zelf wilt. Maar let wel op je budget het kan allemaal zo gek en zo duur worden als jullie zelf willen.

Winter Wondeland thema
Zoeken jullie nog manieren om te besparen op de bruiloft? Dan is dit het juiste thema. De maanden mei tot en met september zijn de meest geliefde maanden om te trouwen, maar wil jij voor dit thema kiezen dan zijn de wintermaanden ook een erg mooi moment.
Vaak zullen locaties en fotografen het niet zo druk hebben dus kan het zijn dat de prijzen ook wat lager liggen. Dit is niet altijd het geval. (ben je goed in onderhandelen kom je vaak ook een stuk verder.)

Voor het Thema zou je kunnen kiezen om een hoekje te maken met dekentjes, de gasten die het fris krijgen kunnen dan een dekentje pakken. Of een leuke originele hot chocolate bar, waar jullie gasten zelf warme chocolademelk kunnen maken. Als aankleding kan je denken aan dennenappels, groen en de kleuren bruin, groen en rood kunnen op dit moment ook goed gebruikt worden. Voor dit thema zijn ook weer tal van mogelijkheden te bedenken.

Bohemian bruiloft
Dit thema is een thema wat steeds vaker voor komt. Een bruiloft die je met veel plezier ook zal beleven. Het is het tegenovergestelde van een tot in de puntjes georganiseerde, chique bruiloft waarbij alle gasten zich netjes aan de voorschriften houden. Bij de bohemian bruiloft  staan vrijheid en een ontspannen sfeer centraal.

Duurzame trouwkaarten
Je kan bij dit thema zeker ook al beginnen bij de trouwkaarten, deze kan je helemaal in deze stijl laten maken. Helemaal geweldig toch om hier mee te beginnen? Kies bijvoorbeeld voor een duurzame kaart gemaakt van groeipapier. Hierin zitten zaden verwerkt waardoor de ontvanger van de kaart hem kan planten!

De locatie
De omgeving of terwijl de locatie van jullie bruiloft kan ook veel bepalend zijn voor het gevoel. Denk bijvoorbeeld aan een oude boerderij, een open plek in het bos, het strand en maak gebruik van tenten dit past perfect bij het bohemian gevoel.
Een leuk idee is om bijvoorbeeld bij dit thema te kiezen voor houten wegwijzers.. Zie hier onder voor een voorbeeld. Deze kan je uiteraard met gemak zelf maken... mocht je dit niet leuk vinden zijn er vast wel mensen die dit wel leuk vinden om te doen.

Duurzame decoratie bruiloft
De decoratie bij dit thema is zeer uitgebreid, en je kan hier ook weer zelf heel veel maken. Maar er is ook veel te koop in onze winkel, bekijk hier het gehele aanbod voor duurzame versiering voor jullie bruiloft. En natuurlijk mogen bloemen, dromenvangers, foodtrucks, sfeervolle zithoekjes, en verlichting ook niet ontbreken.

Zo zijn er nog meer thema's kijk eens rustig rond op internet en ga eens beurzen af voor inspiratie.

Succes en heel veel plezier met het plannen van jullie bruiloft.