✓ Besteld voor 16.00 = vandaag verzonden (op werkdagen) ✓ Gratis verzending vanaf € 25

Biodegradable ballonnen | in alle maten en kleuren

Biodegradable ballonnen voor feestjes en evenementen
Overal waar je een stenen winkel inloopt zie je ze nog, plastic ballonnen. Erg jammer aangezien is gebleken dat deze ballonnen ontzettend schadelijk kunnen zijn. Ieder jaar sterven er nog honderdduizenden dieren vanwege het stikken in resten van plastic ballonnen. Ook de linten waar de ballonnen aan vast zitten zijn niet milieuvriendelijk. Veel dieren raken erin verstrengeld. Naast dat het de dieren zelf aantast wordt ook hun leefomgeving in gevaar gebracht. De plastic ballonnen hebben meerdere jaren nodig om te verteren. Boswachters en andere opzichters in natuurgebieden geven steeds meer aan dat mensen de natuur vervuilen vanwege het niet opruimen van afval. Om dit tegen te gaan is de overheid campagnes gestart om mensen bewust te maken van het gevaar van niet verteerbaar afval laten slingeren in de natuur. Wij vinden het van belang dat we nog wel in de natuur ons afval kunnen gebruiken maar dit zo verantwoord mogelijk moeten doen. 

Biodegradable ballonnen
Om geen plastic afval in de natuur te verspreiden en zorgeloos een feest te kunnen geven hebben we lang getest en gezocht naar alternatieven. Biodegradable ballonnen, ook wel biologisch afbreekbare ballonnen kunnen goed verteren en zijn niet schadelijk voor het milieu. De ballonnen zijn gemaakt van natuurlijke latex en verteren hierdoor even snel als een blad in de natuur. Ze worden verpakt in een plastic verpakking die gerecycled kan worden. Wil je het verschil maken en veilig en zorgeloos een feestje vieren? Kies voor een duurzame ballonnen die biologisch afbreken. 

Ballonnen oplaten 
Ondanks dat deze ballonnen van biologisch afbreekbaar materiaal gemaakt zijn raden we aan de ballonnen niet los te laten. Ieder ballon die je gebruik moet je opruimen en in de gft-bak gooien om de kans op verspreiding van afval tegen te gaan. Het product moet alsnog verteren en dus kunnen we dit proces beter voorkomen door gelijk ons afval op te ruimen! Wil je een alternatief voor ballonnen op laten in de natuur kies dan voor een van de andere feestelijke opties. Koop een mega bellenblaas en blaas bellen de lucht in of gooi biologisch afbreekbare confetti de lucht in. Deze confetti breekt binnen enkele dagen af en is niet schadelijk voor de natuur. 


Ballonnen in alle kleuren


Wat voor soort feest of activiteit heb je te vieren? Wij hebben voor iedere gelegenheid de juiste biodegradable ballonnen. Alle ballonnen worden per 10 stuks verpakt en zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Wil je een groot feest vieren en heb je meer dan 10 ballonnen nodig? We helpen je graag door met je mee te denken. Bekijk hier alle ballonnen en kies jouw favoriete kleur uit. Naast specifieke kleuren hebben we ook zakjes ballonnen met meerdere kleuren.