✓ Vandaag besteld = Vandaag verzonden! | ✓ Gratis verzending vanaf €19,95

Meestgestelde vragen

Frequently asked questions
Lees hieronder de meestgestelde vragen, staat jouw vraag er niet tussen of heb je een specifieke vraag over jouw pakket, stel hier dan je vraag. 

- Wat zijn jullie contactgegevens?
Duurzame Versiering
Willemsplein 2
5211 AK in ´s-Hertogenbosch

- Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?
De verzendkosten van jouw bestelling zijn 4,95 en bij een bedrag boven de 35,- betaal je geen verzendkosten. 

- Wat is de levertijd? 
Heeft u voor 16:00 besteld? Dan verzenden wij jouw bestelling dezelfde dag. Onze klantenservice is zeven dagen per week bereikbaar om u op de hoogte te stellen van uw levering. 

- Hoe kan ik betalen?
Betaal gemakkelijk en veilig via iDeal, PayPal of Apple Pay

- Hoe verzenden jullie alle producten?
We verzenden jouw pakket via de groene pakketservice van PostNL. Dit houdt in dat jouw pakket co2-neutraal wordt verzonden waardoor we co2-uitstoot van pakketzendingen reduceren. De verpakking en de verzenddoos is ook duurzaam. 

- In hoeverre zijn jullie producten duurzaam? 
Bij het ontwikkelen van alle producten in de webshop is er zo veel mogelijk aan gedaan om geen plastic te gebruiken. We hebben 99% van de producten geen plastic gebruikt. Al onze papieren producten zijn gemaakt van fsc-papier en komen uit een verantwoord beheerd bos.  Daarnaast verpakken we jouw bestelling duurzaam en wordt dit co2-neutraal bij je thuis afgeleverd. Wil je uitgebreid lezen over onze duurzame producten klik dan hier

- Waar worden de producten gemaakt?
De producten worden gemaakt in Nederland en Polen. Alle fabrikanten zijn BSCI gecertificeerd. Het BSCI-systeem, gebaseerd op een gemeenschappelijke gedragscode, biedt een stapsgewijze aanpak zodat bedrijven duurzame handel centraal stellen. Ook arbeidsomstandigheden in de gehele keten moeten goed zijn.

- 1% van jullie winst gaat naar het goede doel, hoe zit dat precies?
Jaarlijks kiezen wij een goed doel uit waarnaar we 1% van onze winst doneren. Voor 2022 is dit het project The Ocean Clean Up. Zij zetten zich in voor het verminderen van de plastic soup in de zee.  

- Kan ik mijn bestelling nog annuleren?
Het is mogelijk om uw bestelling te annuleren. Dit kunt u doorgeven via het contactformulier uiterlijk tot 14:00 op de dag van de bestelling.

- Kan ik mijn bestelling retourneren?
U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na aankoop terugsturen. U krijgt uw geld terug mits aan de retourvoorwaarde is voldaan. Dit betekent dat het product ongeopend en onbeschadigd is. Ons retouradres is Willemsplein 2, 5211AK in ´s-Hertogenbosch. U dient uw retour van tevoren aan te melden via het contactformulier. 

- Hoe verpakken jullie de producten?
Alle producten worden verpakt in een vrolijke en stevige verpakking. De verpakking is geheel duurzaam. 

- Kan ik mijn bestelling afhalen?
Het is helaas nog niet mogelijk om uw bestelling af te halen. 

- Aan welke landen leveren jullie?
Wij leveren onze producten aan klanten in Nederland en België. 

- Hoe kan ik betalen?
Betalen gaat makkelijk en veilig via Shopify Pay via iDeal en PayPal. 

- Hoe kom in contact met de klantenservice?
Dat kan hier via onze contactpagina of via Instagram of Facebook. We streven er naar om jouw vraag binnen 24 uur te behandelen.