✓ Besteld voor 16.00 = vandaag verzonden (op werkdagen) ✓ Gratis verzending vanaf € 25

Milieuvriendelijke ballonnen voor een ecologisch feestje

Milieuvriendelijke ballonnen kunnen tegenwoordig niet meer ontbreken op een feestelijke activiteit. Je zult je de afgelopen tijd vast afgevraagd hebben of je nog een feestje kan geven zonder dat je het milieu direct enorm schaadt. Een logische vraag aangezien veel feestartikelen nog steeds van plastic zijn gemaakt. Toch is er licht aan het einde van de tunnel. We kunnen onze ogen niet sluiten voor het milieu dat op grote schaal wordt aangepakt. Wordt het niet tijd om allemaal wat meer bij te dragen aan een groene en schonere aarde? Wij denken van wel! En dus werd het tijd voor een feestversiering waarbij het milieu wel op plek nummer 1 staat. Want feesten en aan het milieu denken dat kan toch prima tegelijk? 

Een milieuvriendelijke feestje, hoe dan?
Je wilt graag een feest, verjaardag of activiteit vieren en daarbij aan het milieu denken. Maar waar begin je? Er zijn soms best veel schakels bij het geven van een feest en dus helpen wij jou graag een handje! Ga je een uitnodiging versturen naar vrienden en familieleden die je graag voor jouw feest wil uitnodigen? Kiest voor een duurzame kaart of stuur een Whatsapp-bericht om iedereen uit te nodigen. Zo bespaar je flink wat papier en de boodschap blijft hetzelfde. Heb je al nagedacht over de locatie van jouw feest? Ga je gezellig knus in huis zitten of kies je voor een buitenlocatie? Met een feestje buiten bespaar je de nodige energie omdat je niet hoeft te koken. Bij lekker weer raden we je aan om in een park op de hei of op het strand je verjaardag te vieren. Om je buitenfeest aan te kleden verkopen wij milieuvriendelijke ballonnen in veel verschillende kleuren. Ook alle vlaggetjes in onze winkel zijn van papier en duurzaam geproduceerd. Zo kun je jouw feest verantwoord vieren! Na afloop kun je de vlaggetjes hergebruiken en de ballonnen in de gft bak gooien.

Biologisch afbreekbare ballonnen
De ballonnen kunnen na gebruik in de gft-bak omdat het eco ballonnen zijn. Deze versie is milieuvriendelijk latex materiaal waardoor ze net zo snel verteren als een eikenblad. Door het biologische materiaal is dit een goed alternat

ief voor de plastic variant van ballonnen.
Deze zijn veel schadelijker voor het milieu en kunnen niet achterblijven in de natuur. Ze verteren enorm slecht, dit kan soms jaren duren. Uit onderzoek blijkt dat veel dieren stikken en verstrengeld raken in plastic feestversiering. Door te kiezen voor duurzame feestartikelen voorkom je schade voor natuur, dier en milieu. 

Feest vieren is nog nooit zo leuk geweest
Voor wie eerder wel een spijt of twijfels had bij het vieren van een feestje kan nu zorgeloos een ballon opblazen. De komende tijd gaat ons team aan de slag om zo volledig mogelijk duurzaam feest assortiment samen te stellen. Heb je suggesties of wil  je meer weten over een van onze producten? Laat het ons weten! We horen graag jouw mening of feedback. Kom direct in contact met een van onze medewerkers door hier het contactformulier in te vullen.