✓ Besteld voor 16.00 = vandaag verzonden (op werkdagen) ✓ Gratis verzending vanaf € 25

Over ons

Hoe het allemaal begon..
Het is altijd enorm leuk als mensen wél hun verjaardag vieren, of welk feestje dan ook. Wij houden er gewoon enorm van om samen te komen met mensen waarvan je houdt en op het feestje weer nieuwe mensen te ontmoeten. Nieuwe vriendschappen, goede gesprekken met een scherpe maar humoristische toon en natúúrlijk het leven vieren! Maar wat ons de laatste tijd erg opvalt is dat de confetti shooters vol met plastic je om de oren vliegen. Wij hebben daar moeite mee omdat we nog langer van deze aarde willen genieten en we onze kinderen ook zo’n mooi feestje willen geven. Bij het plannen van ons eigen feestje hadden we het voornemen om dit anders te doen, we dachten “dit kan toch ook duurzaam?”.

Na een grote zoektocht op het internet en in de stad kwamen we erachter dat dit makkelijker klonk dan dat het in de werkelijkheid was. We vonden pinata’s in alle kleuren, gouden uitnodigingen en ballonnen zo groot als we ze niet eerder hadden gezien. Maar een duurzaam alternatief voor feestversiering? Dat bleef uit.

Voor ons een mooie uitdaging om het verschil te gaan maken! Een online feestwinkel gericht op mensen die bewust met de aarde bezig zijn en graag een groener feestje willen geven. Wij zorgen dat jij afscheid kan nemen van niet-recyclebare plastic feestartikelen met vaak giftige stoffen. In onze winkel koop je het duurzame alternatief. Eco-vriendelijke feestartikelen voor iedereen die net dat extra stapje wil zetten. Samen zorgen we ervoor dat we nog jaren kunnen genieten van een mooi feestje!

Een groene missie

Met onze groene reis naar een beter wereld proberen we de manier waarop we voor de aarde zorgen zoveel mogelijk te verbeteren. Wij zijn een sociaal en ecologisch vooruitstrevend bedrijf dat zich sterk inzet voor een betere planeet. Met een energiek team proberen we jou de mooiste feestartikelen aan te bieden van duurzame en biologisch afbreekbare materialen. Een ultieme klantbeleving is daarbij ons uitgangspunt.

Onze producten
Voor al onze producten gebruiken we uitsluitend duurzame en biologisch afbreekbare materialen. Dit geldt ook zoveel mogelijk voor de verzendmaterialen om uw bestelling te verpakken. Het gebruiken van een verpakking is soms onvermijdelijk omdat het de bestelde producten beschermt.

Wij zetten ons in om afval te verminderen door middel van recycling, hergebruik en de reductie van materiaal. Daarnaast vinden we het belangrijk om te minimaliseren van het verbruik van hulpbronnen in de gehele keten, bij zowel de inkoop als de logistiek.

Een frisse wind door de slingers

Een frisse wind door de slingers, vanaf augustus 2022 heeft duurzameversiering.nl een nieuwe eigenaar. Met de overname van de webshop blijft het doel natuurlijk gelijk, artikelen om op een duurzame manier je feest aan te kleden.

Zekerheid met WebWinkelKeur 

Zekerheid voor klanten staat voorop, daarom hebben we de shop aangemeld bij het WebwinkelKeur keurmerk. Hiermee geven aan dat we focussen op een uitstekende bereikbaarheid en bieden we snelle reactietijden op e-mail. De goede producten, en snelle verzending blijven we natuurlijk gewoon zo doen.

WebwinkelKeur

Alles in eigen beheer met nieuwe duurzame producten

De nieuwe eigenaar kiest er voor om de inkoop, voorraadbeheer en verzending zelf te verzorgen om zo te kunnen blijven onderscheiden van grootschalige verkopers. 

Overzichtelijke winkel voor iedereen

Het overzichtelijke aanbod van duurzame versiering is niet alleen gericht op de bewust duurzame consument. Met een winkelervaring dat zich richt op zo weinig mogelijk ruis en rommel proberen we de consument aan te spreken die gewoon een goed product wil aanschaffen.

Zijn we aanwezig op je volgende feestje?

Nieuwe wind door de slingers