✓ Vandaag besteld = Vandaag verzonden! | ✓ Gratis verzending vanaf €19,95

Over ons

Hoe het allemaal begon..
Het is altijd enorm leuk als mensen wél hun verjaardag vieren, of welk feestje dan ook. Ik houd er gewoon enorm van om samen te komen met mensen waarvan je houdt en op het feestje weer nieuwe mensen te ontmoeten. Nieuwe vriendschappen, goede gesprekken met een scherpe maar humoristische toon en natúúrlijk het leven vieren! Maar wat me de laatste tijd erg opvalt is dat de confetti shooters vol met plastic je om de oren vliegen. Ik heb daar moeite mee omdat we nog langer van deze aarde willen genieten en we onze kinderen ook zo’n mooi feestje willen geven. Bij het plannen van mijn eigen feestje had ik het voornemen om dit anders te doen, ik dacht bij mezelf “dit kan toch ook duurzaam?”.

Na een grote zoektocht op het internet en in de stad kwam ik erachter dat dit in mijn hoofd makkelijker klonk dan in de werkelijkheid. Ik vond pinata’s in alle kleuren, gouden uitnodigingen en ballonnen zo groot als ik ze niet eerder had gezien. Maar een duurzaam alternatief voor feestversiering? Dat bleef uit.

Voor mij een mooie uitdaging om het verschil te gaan maken! Een online feestwinkel gericht op mensen die bewust met de aarde bezig zijn en graag een groener feestje willen geven. Wij zorgen dat jij afscheid kan nemen van niet-recyclebare plastic feestartikelen met vaak giftige stoffen. In onze winkel koop je het duurzame alternatief. Eco-vriendelijke feestartikelen voor iedereen die net dat extra stapje wil zetten. Samen zorgen we ervoor dat we nog jaren kunnen genieten van een mooi feestje!

Waar kan je ons vinden?
We zijn gevestigd in Den Bosch op Willemsplein 2.
Dit adres dient enkel voor retourzendingen en is geen bezoekadres.

Een groene missie
Met onze groene reis naar een beter wereld proberen we de manier waarop we voor de aarde zorgen zoveel mogelijk te verbeteren. Wij zijn eer sociaal en ecologisch vooruitstrevend bedrijf dat zich sterk inzet voor een betere planeet. Met een energiek team proberen we jou de mooiste feestartikelen aan te bieden van duurzame en biologisch afbreekbare materialen. Een ultieme klantbeleving is daarbij ons uitgangspunt.

Onze producten
Voor al onze producten gebruiken we uitsluitend duurzame en biologisch afbreekbare materialen. Dit geldt ook voor de verzendmaterialen om uw bestelling te verpakken. Het gebruiken van een verpakking is onvermijdelijk omdat het de bestelde producten beschermt.

Wij zetten ons in om afval te verminderen door middel van recycling, hergebruik en de reductie van materiaal. Daarnaast vinden we het belangrijk om te minimaliseren van het verbruik van hulpbronnen in de gehele keten, bij zowel de inkoop als de logistiek.

Wij staan open voor uw vragen, opmerkingen of vragen over ons milieubeleid.